A magánrendelés egyszerűsége

Szponzorált tartalom

pénzes megoldást

pénzes megoldást

Mostanában szerintem, aki megteheti inkább a magánrendeléseket részesíti előnyben, tekintve, hogy ott a megadott időpontban ellátják és nem kell hosszú órákat várakozással tölteni.

Azt gondolom, hogy az egy egyértelmű tény, hogy a minőséget meg kell fizetni.

Úgy jött fel bennem ez a téma, hogy a férjemnek fogorvost kell keresnem és már előre tisztáztuk, hogy magánrendelést nézzek ki, mert nem szeretne egy teljes napot eltölteni sehol, inkább részesíti előnyben a pénzes megoldást. Több ajánlás után felmentem a Fogorvos Budapest oldalára és elkezdtem megnézni a fent található cikkeket. Már az is meglepett, hogy ennyi tudásanyag van fent és hogy igyekeznek a laikus ember számára is kicsit érthetőbbé tenni a fogászati eseményeket.

Találtam leírást a fogkőeltávolításról. Tekintve, hogy a férjemnek jelenleg ez lesz aktuális, gondoltam felkészülök ebből a témából, hogy tudjam vele boldogítani. Boldog nem lett, de meg volt lepődve, hogy mennyit tudok. Úgy tudhattam annyit, hogy a Fogorvos Budapest honlapján fent van, hogy miért szükséges a fogkőeltávolítás, hogyan kerül egyáltalán oda és miért okoz problémát, ha nem lesz leszedve. Elolvastam, hogy ember és ember között rengeteg eltérés van, így amíg valakinek alig képződik fogköve, addig a másiknak lehet, hogy pár hónap alatt újra annyi lesz, hogy le kell szedetnie.

Találtam információt arról is, hogy miért érzékenyebb ilyenkor a fog, és hogy ez egy természetes folyamat, nem azt jelenti, hogy akkor annak az illetőnek ne lenne szüksége erre az eljárásra. Azt, hogy mi magunknak mennyire kell sűrűn járni szerintem úgy a legegyszerűbb kideríteni, ha rendszeresen járunk fogorvoshoz és meghallgatjuk a szájhigiéniára vonatkozó tanácsait. Itt legalábbis az a rendelő célja, hogy a betegeinknek megtanítsák a megfelelő fogápolási dolgokat és a páciens utána ezt beépíthesse a mindennapjaiba.

A fogkőleszedésen kívül volt még fent leírás a fogtömésekről, hogy mikor érdemes betömni egy fogat és mikor nem, ahogy arról is találtam több olvasnivalót is, hogy milyen helyzetekben jöhet szóba a gyökérkezelés, illetve gyökértömés, amiről most már tudom, hogy kéz a kézben járnak, tehát összekapcsolódnak egymással. Én magam is meglepődtem, mennyi tudást lehet magamba szívni olyasmiről, amiről azt gondoltam, hogy nem is érdekes számomra.

Természetesen fent vannak az árak is, hiszen ez egy „pénzes rendelő”, de szerintem teljesen reálisak és nagyon sok ember számára megfizethetőek. Azt a fajta hozzáállást és munkamorált is meg kell fizetni, amivel ezek a szakemberek állnak a szakmához és szerintem sok esetben ez az igazán fontos. Sokkal szívesebben fekszem szike alá egy olyan helyen, ahol tudom, hogy szívesen dolgoznak az emberek és foglalkoznak a páciensekkel, nem csak futószalagon jönnek egymás után és várja az orvos közben, hogy lejárjon a műszak.

Mindezek mellett pedig a foglalás is egyszerű. Történhet telefonon vagy kérhetünk visszahívást is, így a rendelő keres majd minket és ekkor el tudjuk majd mondani, hogy milyen vizsgálatra lenne szükségünk vagy milyen panaszunk van. Illetve, ha nincsen panaszunk, csak az éves szűrésre szeretnénk menni, akkor nyilván azt kell mondani.

Bár időpontot még nem kértem, de a weboldal nagyon tetszett és mivel én a magánrendelések mellett vagyok, ezért hiszek benne, hogy a jó munkát meg kell fizetni rendesen.