A jó, a jobb és a legjobb székhelyszolgáltató

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltató fogalma

székhelyszolgáltató fogalma

Fogadni mernék rá, hogy a vállalkozók döntő többsége kitörő örömmel fogadná azt a hírt, ha felajánlanák neki azt, hogy mostantól kezdve hátra is dőlhetnek, és már csak a vállalkozások építésére, fejlesztésére, magára a nagybetűs szakmára kell koncentrálniuk.

Ez azt jelentené, hogy mentesülnének minden ügyintézés, postázás, különböző hivatalokkal való telefonálás, kapcsolattartás alól.

Bizonyára derűs nyugalommal vennék tudomásul ezt a hírt, és örömest bele is egyeznének, hogy máról holnapra egy virtuális asszisztens megbízható kézben tartsa a vállalkozásuk ügyintézését.

Ez azért lenne olyan felbecsülhetetlen értékű, mert sokak számára megoldhatatlan feladatnak tűnnek ezek a plusz ügyviteli tevékenységek, hisz alkalmazottat foglalkoztatni, annak fizetést adni és befizetni utána a járulékokat nem olcsó dolog. Mindamellett az alkalmazottnak valahol végezni is kell a munkáját – természetszerűleg a vállalkozás székhelyén. De egyáltalán miért van szükség székhelyre?

A Polgári Törvénykönyv előírja, hogy minden vállalkozásnak rendelkeznie kell egy székhellyel. Ez a székhely pedig a legegyszerűbben fogalmazva arra kell szolgáljon, hogy a vállalkozás ügyintézésének otthont adjon. Itt történjen meg az alapvető ügyintézés, ide érkezzenek be a vállalkozás levelei, ez legyen a vállalkozás cégjegyzékben is lefektetett levelezési bejelentett címe. Továbbá mindennemű adminisztráció: a hivatalos iratok átadása, kiadása, iktatása, valamint a megőrzése, vagyis az irattár is itt álljon rendelkezésre.

Ebből kifolyólag, amennyiben egy hivatalos ügyben különféle szervek megkeresnek bennünket, például a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, akkor itt kell rendelkezésre állnunk és kérésükre megmutatnunk a hivatalos dokumentációinkat.

Ez alól persze lehet kivétel is, amikor nem a székhelyen folyik a központi ügyintézés. Ekkor a másik címet is be kell jegyeztetni hivatalosan a létesítő okiratban és a cégjegyzékben is.

Ha a vállalkozásunk székhelyéül egy saját tulajdonunkban álló ingatlant jelölünk meg, mondjuk a saját lakásunkat, akkor számolnunk kell azzal, hogy építményadót kell pluszban fizetnünk, valamint minden szolgáltatónál ezzel a döntésünkkel a magánszemélyek számára kedvezményesen megállapított rezsi költségeinek köréből is kikerülünk.

Ha viszont egy székhelyszolgáltatóval kötünk szerződést, akkor nemcsak a székhely problémánk oldódik meg, hanem egy csomó ügyintézés alól is felszabadulunk. De mit is fed le pontosan a székhelyszolgáltató fogalma?

A Gross Székhelyben Otthon cégcsoport tulajdonában álló szekhelyszolgaltatas24.hu Budapesten és a Pest megyében található iparűzési adó mentes településen, Újlengyelen kínál székhelycímeket ügyfeleinek.

A fél éves, egy éves és két éves időtartamú szolgáltatási csoportokban megvásárolható székhelyszolgáltatások mindegyikéhez plusz egy hónap ajándék szolgáltatással kedveznek ügyfeleiknek.

A havi lebontásban kevesebb, mint egy villanyszámla összegéért fizetendő székelyszolgáltatási díj magában foglalja a vállalkozás számára a beérkező levelezés fogadását. Ez azért döntő fontosságú, mert a közelmúltban többször volt arra precedens, hogy

a vállalkozás számára érkező küldemények át nem vétele miatt céges adószámok kerültek törlésre, illetve a vezetőiket több évre eltiltották a cégvezetéstől.

A szekhelyszolgaltatas24.hu nemcsak fogadja a levelezést, hanem arról értesítést is küld az ügyfeleknek, valamint elektromosan is átküldi a címzetteknek – plusz költség felszámítása nélkül.

Emellett egy hónapban egy alkalommal – általában a hónap elején – a vállalkozó által megadott címre még el is küldi az addig összegyűlt küldeményeket.

További extra szolgáltatása a szekhelyszolgaltatas24.hu-nak a havonta egyszer igényelhető tárgyaló biztosítása. Ezen alkalmakkor a vállalkozók az üzletfeleikkel, kiemelt ügyfelekkel kulturált, igényes környezetben tárgyalhatnak.

Természetesen ehhez a szolgáltatáshoz előre egyeztetett időpont szükséges. A tárgyalót jelenleg Budapesten a VI. kerületben, illetve az iparűzési adó mentes településen, Újlengyelen lehet igénybe venni.

A szekhelyszolgaltatas24.hu legendásan jó kapcsolatot ápol a különféle hatóságokkal. Ez a kiegyensúlyozott, jó kapcsolat elsősorban annak köszönhető, hogy mindig mindenben a törvényes előírásoknak megfelelően és az ügyfeleik érdekét magas szinten képviselve járnak el.

A 13 éve székhelyszolgáltatással foglalkozó cég hangsúlyozza, hogy nem üzemeltet cégtemetőt. Ezt azzal is alátámasztják, hogy az ügyfeleikkel minden esetben egy alapos monitorozást követően kötnek szerződést.

Hat tehát egy mindenre odafigyelő, megbízható „virtuális asszisztensre” van szükségünk, amely messzemenően megfelel, sőt túl is teljesíti a klasszikus székhelyszolgáltató fogalmát, akkor feltétlenül a szekhelyszolgaltatas24.hu-val kell szerződnünk.