Java programozás blog.

Szponzorált tartalom

programozás tanulás

programozás tanulás

Egyre népszerűbbek Magyarországon a Java programozással kapcsolatos tanfolyamok, melyek sokszor online módon teljesíthetők. A sikerük nem véletlen, soha ennyi programozó nem kellett még a világon, ráadásul úgy tűnik, ez a szakma jobban állja a válságokat, mint a kékgalléros munkahelyek.

A programozás tanulás azonban nem könnyű, és nem azért, mert egy átlagembernek ne lennének meg a szükséges készségei. Inkább arról van szó, hogy hatalmas kitartás kell ahhoz, hogy mindig újabb információkat tanuljunk, és átküzdjük magunkat a tanulás során felbukkanó nehézségeket.

A ViktorJava.com bloggere folyamatosan tudósított arról, hogyan végezte el a StudiCore Java tanfolyamát, és sokszor igencsak meg kellett dolgoznia a tovább haladásért. Úgy tűnik azonban megérte, mivel mostanában már az olvasható a blogján, hogy saját web crawlereket készít, melyek végig mennek a betáplált weboldalon, és lementik onnan az adatokat. Az adat pedig a napjain aranya, ezt jól mutatja az a tény, hogy Viktor már önálló weboldalakat is generál a lementett adatok alapján.

Természetesen a Java programozás nem csak erre használható, mivel nagyon sok munkahely keres junior programozókat. A Java napjaink egyik legtöbbet alkalmazott fejlesztőeszköze, ezért az ilyen nyelvet ismerő programozó iránti kereslet várhatóan a jövőben is fennmarad. A tanulás azonban nem állhat le, egy kezdő programozó legfontosabb ismerve a tudás iránti vágy, így tud majd továbblépni a programozók szakmájának különböző lépcsőfokain.