Hőkamerák: az AC080V modell

Szponzorált tartalom

Hőkamerák

Az építőiparban a nyílászárók tesztelésére, azok hatékonyságának a megfigyelésére sokszor alkalmaznak különféle kamerákat, amelyek meg tudják mérni a hőveszteséget. A hőkamerák révén megtudható, hogy egy adott épületnek például mekkora a hővesztesége.

Természetesen ezeket sokkal több mindenre lehet használni. A funkciók száma nagyban függ attól, hogy pontosan milyen műszerrel is rendelkezik az ember. A mai modern hőkamerák közül mindenképp említést érdemel a Trotec AC080V modell, amelyiknek köszönhetően igazán egyszerűvé válik a mobil hőmérsékletmérés.

Az ilyen hőkamerák remek termografikus táblagépek, amelyek közel 20 ezer radiometrikus, önálló hőmérséklet-mérőponttal rendelkeznek. Ezek sokkal profibbak és precízebbek, mint az egypontos lézeres infrahőmérők vagy épp a minidetektoros, pisztolyformájú kellékek.

A hőkamerák precizitását az igazolja a legjobban, hogy ezek képesek valós időben érzékelni a legkisebb hőfok-változást is. A Trotec a teljesen pontos kiértékelés végett, számtalan mérési funkciót integráltak az AC080V gépbe, amellyel nem csupán képek, de videók is készíthetők.