Ha több kell, mint székhely

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltató budapest

székhelyszolgáltató budapest

A tánc egészen kicsi koromtól fogva fontos része az életemnek és az önkifejezésemnek. Állítólag sokáig volt rám jellemző, hogy szívesebben táncoltam, mint beszéltem – manapság sem vagyok híve a felesleges szócséplésnek, de ha belelendülök valami számomra izgalmas témába, akkor azért igencsak szeretek beszélni. De állítólag hallgatni is jól tudok. A tánc viszont egy olyan ösztönös dolog, amelyről, ha akarnék, se tudnék „leszokni”. Nem szab neki gátat semmi, amikor el volt törve a lábam, akkor is próbáltam a testemet az ütemre mozgatni, ahogyan csak tudtam – és az ép lábam akkoriban nyilván baromira megerősödött, mindez persze nem kizárólag a „táncolás” miatt történt meg. Vannak olyanok, akiknek a zene a mindenük – nekem a zene inkább egy eszköz arra, hogy valamilyen koncepcióba rendezzem a mozgási késztetést, ami dallam nélkül is jön és magával ragad. Nem kis kihívást jelent, hogy művészlélekként foglalkoznom kell olyan dolgokkal is, amelyek leginkább a hivatalos ügyek kategóriájába sorolhatók, és nem feltétlenül van hozzájuk affinitásom…

Ilyen például a székhelyszolgáltatás – de legalább már van egy tuti tippem: ha „székhelyszolgáltató budapest”, akkor én azt mondom, Gross Cégcsoport! Na és persze ne csak a fővárosi székhelyszolgáltatásban gondolkozzunk, ugyanis ott van Újlengyel, amit érdemes lehet megfontolni a budapesti címek mellett. A székhelyszolgáltató budapesti lehetőségei is jók természetesen, és ha arra gondolunk, hogy cégünknek egy olyan székhelyet szeretnénk, amivel lenyűgözhetjük az ügyfeleinket és egyfajta luxust sugallhatunk, akkor teljesen természetes, hogy a budai oldal különböző részei vagy Pest ikonikus környékei ugranak be. Ugyanakkor a székhelyszolgáltató budapesti opcióin túl Újlengyel települést sem érdemes figyelmen kívül hagyni, márpedig azért, mert a jutányos árú székhelyszolgáltatás költségei mellett e helyszínen elfeledhetjük az iparűzési adót. Ugyanis azok a cégek, akiknek itt van székhelyük, mentesülnek e költség megfizetése alól.

Nem véletlen, hogy megannyi cég, köztük számos multinacionális vállalat választja e Pest megyei települést. Ráadásul a Gross Cégcsoport székhelyszolgáltatásának költségei alapvetően nagyon jutányosak, ahogyan arra már az imént is kitértem – pontos összeget azért nem mondanék, mert mindig az aktuális, honlapon elérhető összeg a mérvadó, de az biztos, hogy ajándék egy hónap jár a szolgáltatáshoz. Ugyan nekem még csak hónapok múlva lesz aktuális a székhelyszolgáltató budapesti megkeresése – bár ahogyan láttam, vidéken is számos helyen köthetünk velük szerződést –, azért örültem, hogy rátaláltam erre a lehetőségre, mert sok szempontból tűnik igen kecsegtetőnek. Az ügyfél kényelme úgy tűnik, számukra tényleg az első, ezért pedig minden elismerésem a Gross Cégcsoportnak.

A szekhelycentrum.hu egyébként nem csupán a szolgáltatás részleteinek megismerése miatt lehet érdekes, hanem azt is fontos megemlíteni, hogy egy kifejezetten informatív blog is üzemel az oldalon belül. Itt számos olyan cikket olvashatunk, amely konkrétan a céges feladatok delegálásával kapcsolatos, de akad olyan is, amely a székhelyszolgáltatást hozza közelebb azokhoz, akik korábban még nem hallottak erről a lehetőségről, vagy éppen a cégalapítás folyamatába enged betekintést.

Ha érdeklődsz a lehetőség iránt, akkor mindenképpen látogass el a szekhelycentrum.hu oldalra, ahol még a Pest megyei irodák elérhetőségeit is megtekintheted, illetve felsorolás szintjén a vidéki irodákról is megtudhatod, mely városban érhetők el pontosan. A Gross Cégcsoport országos lefedettségével a gördülékeny ügyintézést biztosítja, de bármilyen felmerülő kérdés esetén online és telefonon is fel tudjuk velük venni a kapcsolatot.