A mákos fogak ellensége az elektromos fogkefe.

Szponzorált tartalom

Elektromos fogkefe

Elektromos fogkefe

Egyik este a barátainkkal egy közös vacsorát költöttünk el, és mákos sütemény volt a desszert. Nyilván mindenki foga tele ment mákkal, ezen pedig jót derültünk. Így kerültek szóba a fogkefék, azon belül is az elektromos darabok. Mondtam a többieknek, hogy nekem van egy, amit a BestMarkt – ról rendeltem, és az a legjobb Elektromos fogkefe, amit eddig kipróbáltam. Kérték, hogy meséljek róla kicsit bővebben, mert ők is a megfelelő darab után kutatnak egy ideje.

Sokat keresgéltem én is, míg rábukkantam a nekem legjobbra egy Xiaomi Oclean Flow Misty White Dawn Szónikus elektromos fogkefe képében. Az ára is elég kedvező volt, így nem is gondolkodtam sokáig. Mivel közel volt hozzánk a szaküzlet, nem láttam értelmét a házhoz szállításnak, inkább elsétáltam a rendelésemért, révén, hogy kis csomagról volt szó. Egyébként is szeretem a Xiaomi termékeket, így reménykedtem benne, hogy ez a fogkefe is be fog válni. Mindenesetre nem aggódtam, mert a BestMarkt oldalán olvastam, hogy 14 napos pénzvisszafizetési garancia van rá, így legfeljebb visszaküldtem volna, ha valami miatt nem megfelelő a termék.

5 használati módja van az elektromos fogkefének, többek között egy reggeli gyengédebb, és egy esti az alaposabb tisztítás végett. De van még benne standard üzemmód is, fehérítő és kímélő is az érzékenyebb fogínnyel rendelkezők számára. Nekem összességében nagyon bevált a fogkefe, így bátorítottam a barátaim, hogy ők is bátran rendeljenek a BestMarkt oldaláról.